Planlægningsnotat

Revision

 Til Investorerne i K/S Hylde

 

Vi har efter aftale undersøgt prognosen for K/S Hylde for 01.01.05 – 31.12.25, omfattende drifts-, status- og likvi­di­tets­budget samt for­ud­sæt­nin­ger.

 

Ledelsen har ansvaret for prognosen og for de forud­sæt­nin­ger, der fremgår af note x, og som prognosen er baseret på. Vort an­svar er på grundlag af vore under­søg­elser at af­give en kon­­klu­­sion om prognosen.

 

Se også Planlægningsnotata

De udførte undersøgelser

Vi har udført vore undersøgelser i overensstemmelse med den danske revisionsstandard om undersøgelse af fremadrettede fi­nan­­sielle oplysninger. Denne standard kræver, at vi tilrettelægger og udfører undersøgelserne med henblik på at opnå begrænset sik­kerhed for, at de anvendte forudsætninger er vel­be­grun­d­ede og ikke indeholder væ­sent­lig fejl­infor­ma­tion og en høj grad af sik­ker­hed for, at prognosen er ud­ar­bej­det på grund­lag af disse for­­ud­sæt­nin­ger.

 

Vore undersøgelser har omfattet en gennemgang af prognosen med henblik på at vur­dere, om de af ledel­sen op­stil­lede ­for­ud­sætninger er do­ku­men­terede, vel­be­grundede og fuld­stæn­dige. Vi har end­videre efter­prøvet, om prognosen er ud­ar­bej­det i over­ens­stem­melse med de op­stil­lede forudsætninger, lige­­som vi har efter­prøvet den indre tal­mæs­sige sam­men­hæng i prognosen.

 

Det er vor opfattelse, at de udførte undersøgelser giver et til­strække­ligt grundlag for vor kon­klusion.

 

 

Konklusion

På grundlag af vor undersøgelse af det bevis, der underbygger for­ud­sætningerne, er vi ikke blevet bekendt med forhold, der giver os anledning til at konkludere, at disse for­ud­sæt­ninger ikke giver et rime­ligt grund­lag for prognosen. Det er end­videre vor kon­klu­sion, at prognosen er udar­bej­det på grundlag af de op­stil­lede for­ud­sæt­nin­ger og er præ­sen­te­ret i over­ens­stem­melse med opstillede forud­sæt­ninger og anvendt regnskabs­prak­sis, som beskrevet på side x-y.

 

De faktiske resultater vil sandsynligvis afvige fra de budgetterede, idet forudsatte be­gi­ven­heder ofte ikke indt­ræder som forventet, og afvigelserne kan være væsentlige.

 

AA

Statsautoriseret revisor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlægningsnotat